Logg på

Skip Navigation LinksAktuelt

 

 

https://www.klinforsk.no/aktuelt/Beste kliniske doktorgradsavhandling og vitenskapelige artikkel 2020Beste kliniske doktorgradsavhandling og vitenskapelige artikkel 2020Ledere og ansatte på MH eller helseforetak i Midt-Norge er invitert til å nominere kandidater til prisene "Årets beste kliniske doktorgradsavhandling i Midt-Norge 2020" og "Beste publiserte kliniske vitenskapelige artikkel fra Midt-Norge i 2020".
https://www.klinforsk.no/aktuelt/Nyhetsbrev fra KlinforskNyhetsbrev fra KlinforskPublisert 16. november.
https://www.klinforsk.no/aktuelt/134 millioner til klinisk behandlingsforskning og persontilpasset medisin134 millioner til klinisk behandlingsforskning og persontilpasset medisinSyv prosjekter med forankring i alle helseregionene er tildelt totalt 134 millioner kroner fra Nasjonalt program for klinisk behandlingsforskning i spesialisthelsetjenesten (KLINBEFORSK).
https://www.klinforsk.no/aktuelt/Utlysning fra kreftforeningenUtlysning fra kreftforeningenNå kan du søke om midler til forskning på forebygging av kreft.
https://www.klinforsk.no/aktuelt/Hva er en klinisk studie?Hva er en klinisk studie?Kliniske studier handler om å dokumentere effekt og sikkerhet av nye behandlingsmetoder. Det er altså en undersøkelse av et legemiddels ulike effekter på mennesker
https://www.klinforsk.no/aktuelt/God jul!
https://www.klinforsk.no/aktuelt/Årets utlysning for KLINBEFORSK er klarÅrets utlysning for KLINBEFORSK er klarSøknadsfrist er 30.04.2021 kl. 16:00.
https://www.klinforsk.no/aktuelt/Rapportering av kliniske behandlingsstudier 2020Rapportering av kliniske behandlingsstudier 2020Det vil i løpet av uke 5 åpnes for rapportering av kliniske behandlingsstudier som var pågående i 2020. Rapporteringsfristen er fredag 26. mars 2021.
https://www.klinforsk.no/aktuelt/nyhetsbrev 012021Klinforsk nyhetsbrevÅrets første nyhetsbrev fra Klinforsk er her!
https://www.klinforsk.no/aktuelt/digitale-fagmøterFagmøterHer finner dere praktisk informasjon om fagmøtene, samt presentasjoner fra fagmøtene som har vært.
https://www.klinforsk.no/aktuelt/webinarMedisinsk utstyr og EU-regulativ: webinar og utlysning24. og 25. februar arrangeres webinar. Frist for utlysningen er 22. februar.
https://www.klinforsk.no/aktuelt/utlysning norsk russiskUtlysning av midler til norsk-russiske helsesamarbeidsprosjekter Søknadsfrist 15. april
https://www.klinforsk.no/aktuelt/priser for fremragende forskning 2020Priser for fremragende forskning i Helse Midt-Norge 2020Prisene deles ut i forbindelse med Clinical Trials Day 20. mai, og prisvinnerne vil også presentere arbeidet sitt her.
https://www.klinforsk.no/aktuelt/årsrapport 2020Årsrapport 2020
https://www.klinforsk.no/aktuelt/nyhetsbrev02Klinforsk nyhetsbrev nr. 2/2021Mai - og tid for nyhetsbrev igjen!
https://www.klinforsk.no/aktuelt/GCP-kursGCP-kursDigitale kurs i GCP Nivå I og Nivå II avholdes til høsten! Informasjon om innhold og påmelding finner du her.
https://www.klinforsk.no/aktuelt/ny lederNy leder ved KlinforskVi ønsker Haakon Skogseth velkommen som ny leder ved enheten.
https://www.klinforsk.no/aktuelt/nyhetsbrev03_2021Klinforsk nyhetsbrev nr. 3/2021Nytt semester er i gang, og vi innleder høsten med et nyhetsbrev!
https://www.klinforsk.no/aktuelt/kurs muNytt kurs: Starthjelp ved klinisk utprøving av medisinsk utstyr24. november kl. 1300-1500.